نرم افزار حسابداری رایگان
نرم افزار حسابداری رایگان
Blog Article
شما در حال مطالعه نسخه آفلاین یکی از مطالب «مجله فرادرس» هستید. لطفاً توجه داشته باشید، ممکن است برخی از قابلیتهای تعاملی مطالب، مانند امکان پاسخ به پرسشهای چهار گزینهای و مشاهده جواب صحیح آنها، نمایش نتیجه آزمونها، پاسخ تشریحی سوالات، پخش فایلهای صوتی و تصویری و غیره، در این نسخه در دسترس نباشند.
برای استفاده از این نرم افزار نیازی به داشتن دانش حسابداری است؟
قالبیتهای اصلی حسابداری، مدیریت پرداختها، بودجهبندی، صدور فاکتور و صورتحساب، حسابداری پروژه، ردیابی داراییها، گزارشدهی ، مدیریت مالیات و سازگاری با دیگر نرمافزارهای حسابداری، از مهمترین معیارهای انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری رایگان برای کامپیوتر محسوب میشوند.
امکان تهیه صورتحسابهای حرفهای بر اساس ارزهای مختلف
به روز رسانی های نرم افزار حسابداری ابری بصورت خودکار انجام می شود، از آنجاییکه راه حل های مبتنی بر ابر معمولا مبتنی بر اشتراک هستند، بایستی براساس روال معمول انتظارات به روزرسانی داشته باشد و ارائه دهنده مسئول به روز رسانی ویژگی ها، پیشرفت ها، امنیت و بهبود عملکرد است.
مدیران مالی علاوه بر اینکه از هر مکان و در هر زمان میتوانند اطلاعات را کنترل کنند همچنین میتوانند گزارشات دقیق و کاربردی از نرم افزار حسابداری دریافت نمایند، که موجب بهبود عملکرد و وضعیت مالی کسب و کارها میگردد.
بنابراین، صرفهجویی زیادی در زمان خواهد شد. به علاوه، امکان خطای انسانی در هنگام وارد کردن دستی دادهها نیز کاهش نرم افزار حسابداری رایگان خواهد یافت. در نتیجه، هنگام انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری رایگان برای کامپیوتر، به سازگاری خروجیهای آن با دیگر نرمافزارهای حسابداری پرکاربرد دقت کنید.
شرط دوم برای قدم گذاشتن در مسیر یادگیری نرمافزارهای حسابداری، آشنایی با کامپیوتر، بخصوص کار با نرمافزارهای صفحهگسترده مانند اکسل و گوگلشیت است. این نرمافزارها، از اغلب فرمولهای مورد نیاز در حسابداری پشتیبانی میکنند و گزینههای بسیار خوبی برای شروع محسوب میشوند.
شاید برای صاحبان کسب و کار های کوچک امکان پذیر نباشد که یک حسابدار متخصص را برای رسیدگی به امور مالی استخدام کنند. خریداری نرم افزار های حسابداری پیشرفته نیز خود نیازمند صرف هزینه جداگانه می باشد.
در نرم افزار حسابداری ابری اطلاعات من چگونه در امنیت خواهد بود؟
معیارهای مختلفی برای تقسیمبندی انواع نرمافزارهای حسابداری وجود دارد. بر اساس قابلیتها و عملکرد ابزارها میتوان نرمافزارهای حسابداری را به دو دسته عمومی و تخصصی تقسیم کرد. نرمافزارهای حسابداری عمومی، به منظور مدیریت دفتر کل، کنترل مالی، تهیه ترازنامه، ایجاد صورت سود و زیان، مدیریت مشتریان و تامینکنندگان و غیره مورد استفاده قرار میگیرند.
کسب و کارهای کوچک: نرمافزارهای حسابداری رایگان برای کسب و کارهای کوچک با حجم محدود تراکنشها و نیازهای مالی پایه مثل صدور فاکتورها، مدیریت درآمد و هزینهها و گزارشدهی ساده مناسب هستند.
این قابلیتها، برای نظارت بر روی درآمدها، هرینهها و جریان نقدینگی ضروری هستند.
برخی از مهمترین دلایل استفاده از نرمافزارهای تخصصی حسابداری عبارت هستند از: